HMD Aura stealthily goes on sale in Australia-used-mobile-photo-bangladesh-buy-sale-exchange-shop

HMD Aura stealthily goes on sale in Australia Leave a comment

HMD Aura stealthily goes on sale in Australia as a cheaper alternative to the Pulse: 12,990 Taka

 

Tämä on meille yhtä suuri yllätys kuin HMD:llekin – yhtiön uusin puhelin on nyt myynnissä australialaisen jälleenmyyjän JB Hi-Fi:n toimesta. Sitä kutsutaan HMD Auraksi ja se on samanlainen kuin HMD Pulse , paitsi että se on halvempi kuin se. HMD.com-sivustolla siitä ei kuitenkaan ole tietoa, ei ainakaan vielä.

Aurassa on 6,56 tuuman näyttö, ja vaikka se toimii vain 60 Hz:n taajuudella, sen resoluutio on korkeampi, 900 x 1 600 pikseliä (verrattuna Pulssin 720 x 1 612 pikseliin). Tässä ei kuitenkaan ole hienoa rei’itysreikää, vaan se käyttää 5 megapikselin selfie-kameran lovea.

HMD Aura tulee hiljaa myyntiin Australiassa halvempana vaihtoehdona Pulselle

Takakamera on myös melko yksinkertainen, ja sen vieressä on 13 megapikselin päämoduuli ja syvyysanturi. Ja tämä on harvinainen näky nykyään, mutta puhelimessa on takana asennettu sormenjälkitunnistin.

HMD Aura tulee hiljaa myyntiin Australiassa halvempana vaihtoehdona Pulselle

HMD Auran virtalähteenä on Unisoc SC9863A1, jossa on kahdeksan Cortex-A55-ydintä (neljä 1,6 GHz:llä ja neljä 1,2 GHz:llä) sekä PowerVR GE8322 GPU. Unisoc mainostaa tätä ensimmäisenä 4G-piirisarjanaan AI-kiihtyvyydellä, mutta 28 nm:n solmu ei juuri lupaa korkeaa suorituskykyä.

Leave a Reply